PCX Webáruházról mi a véleményetek?
Rosszat nem tudok mondani róla .Megbizható,gyors,olcsó.
A garanciás ügyintézésről szerencsére nem tudok nyilatkozni .Nyugodt szivvel ajánlom :)
Az a helyzet, hogy:
1.)A pcx nem tehet a hibákról. Ez van, el kell fogadni.
2.)Ígérnek, nem garantálnak. Nyilván nem cserélik azonnal, ha nem veszed meg ezt kb. 700 Ft-ért.
3.)Jujj, el kellett menned? Van lábad/biciklid? Nem kötelező, ott a futárszolgálat. Hajrá. Megintcsak 700 Ft-ot spóroltál, illetve, nem, többet vesztettél az időddel.
4.)A kiszolgálás: ez egy webshop: odabent nyilván nem arra vannak, hogy egy felháborodott ügyféllel szórakozzanak, hanem, hogy intézzék a beszerzést, könyvelést, stb...
5.)Ha nálad van csak rossz, akkor vagy irtó nagy balszerencséd van, vagy pedig valamit rosszul csinálsz.
6.)iPon: nem. Több rosszat hallottam már onnét.
1.| Természetesen. Mondtam én ilyet?
2.| Senki sem kérte hogy azonnal cseréljenek. De 2 hét szerinte normális idő. Akkor inkább ne írjanak semmit.
3.| Igen, meg lettem áldva lábbal, biciklim is van. Rendszeresen szoktam vele járni. A baj csak az hogy a boltjuk pont egy nagyon eldugott helyen van (mármint nekem). Erről nem tehetnek, de akkor is ez van. Ha már csak egy rohadt üzlet van egész Budapesten, akkor küldjenek futárt ingyen.
4.| "Ez egy webshop". Persze. Ettől függetlenül ott van az átvételi pont. Ez nem mentség. Egyébként nem voltam felháborodva, abszolút udvarias voltam.
5.| Valamit rosszul csinálok. Hát ennek sok értelme volt. Ha valami egyszerűen nem jó, ahhoz hogy jövök egyáltalán én? Megkaptam, kipróbáltam, hibákat kaptam, leteszteltem (memtest 30K hiba), nem jó. Innentől nem tudok mit rosszul csinálni.
6.| Értem.
Na szóval csak azért írtam, mert nekem maximálisan rossz az első benyomásom, gondoltam ezt közzé teszem. Remélem nem gond :)
----------
Egyébként olyan is volt, hogy még tavaly mikor rendeltem az egész gépet (futárral), akkor azt mondták hogy jövő héten az első munkanapon. Nos ez pont olyan hét volt mikor a szombat munkanap volt, de ugye jövő hétről volt szó, így hát nem is kellett volna gondnak lennie. Viszont a futár kijött szombaton és olyan személy volt otthon aki egyáltalán nem illetékes az ügyben. Rengeteg kellemetlenséget okzott, nem is voltam otthon, kifizetni is alig sikerült. Szóval jah, lehet hogy jó cég de én igazából nem tudok sok jót mondani. Igen, nem nagyon van hasonítási alapom. BTW a gép szépen működik a RAMot leszámítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!