Tudnátok linkelni 1 cuccot?
Szükségem lenne egy
DVI-D - D-sub átalakítóra, (ha létezik ilyen) Miskolcon, vagy pedig egy olyan helyen ahonnan lehet rendelni.
Tehát DVI-D csatlakozót alakítja át D-SUB-ra (ha jól tudom így hívják azt, amire a monitort dugod, az a kék színű)
Van hozzá egy kérdésem: Eredményez, bármi minőségbeli károsodást az átalakító, értem én, rosszabb lesz egy kicist a kép (még ha észrevehetetlenül is), vagy akármi?
DVI-D => Digitális jel.
D-SUB => Analóg jel.
A digitális jobb minőségű, és átalakítása analóggá kicsit rosszabb, pontatlanabb képet eredményezhet, főleg IPS paneles monitortokon észrevehető.
DVI típusai: [link]
Létezik DVI-D to D-SUB átalakító!? - Igen.
DE! Ez aktív átalakító, eléggé költséges, olcsóbb egy DVI-D -s monitor. :-)
kb. 68 ezer Ft.
Találtam egy ilyet:
Ez is 11 ezer, szóval még mindig olcsóbb használtan egy másik monitor, vagy plusz videokártya :-D
Köszi, de ezek drágák, inkább keresek egy DVI-D csatlakozós monitort :D
Még egy kérdés:
Ha jól gondolom DVI-D csatlakozó nem megy bele a Dual DVI-
D-s csatlakozóba, vagy (netán) még is, működű képes lenne?
Ezt akarom meg venni, és ehhez kéne, majd egy 2. monitor, csak azért kérdezem :D
Ezen egy Dual-os DVI-D van.
Rendben.
Köszönöm a segítséget.
Ha esetleg tudnál egy 22'-os DUAL DVI-D csatlakozósat, az sokat segítene, de ezen nem múlik, valahogy találok. :D
Kösz még egyszer a segítséget.
Ezek dual DVI-D-D-SUB átalakítók?
Mert akkor tökéletesek :D
Azok DVI-I (analóg) to D-SUB (analóg).
Dual, vagy single kábel a fent linkelt kártyánál mindegy, mind kettővel megy rendesen :-)
A DVI-D => Digitális jel, ezt analóggá kell alakítani.
Ezért kell aktív átalakító.
Kb. úgy kell elképzelni, mint az analóg TV -hez a digitális átálláskor megvásárolt beltéri egységek.
Ott is Analóg jel feldogozására képes eszköz volt, amihez kellet egy beltéri egység, ami átalakítja a digitális jelet, ugyan ez van a monitorod esetében is.
A DVI-D -n, digitális jel megy ki, ezt át kell alakítani analóg jelél, hogy D-SUB -on értelmezni tudja a monitorod.
Értem :D
Akkor marad a DVI-D-s monitor.
Már ki is néztem egyet, a videokártyámhoz is tökéletesen passzol, és ugyanakkora mint a mostani. (21,5")
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!