Már másodjára kaptam ajándékba PS2 egeret, miközben nincs is Playstation gépem pláne nem egy őskövület ps2 amikor itt a 4, bővebben lent?
Notebookhoz eleve cordless egeret használok! :)
1-es jól írja: a PS2 egy portot takar, amit PC-ken (is) található volt. Létezik átalakító is hozzá, amivel lehet használni.
Nekem viszont, az a kérdésem, hogy miért nem te veszed meg? Elkéred rá a pénzt és megveszed te.
Bár 99% biztos vagyok abban, hogy trollkodsz, fennmaradó 1% esetére: az, hogy két dolognak ugyanaz a rövidítése, attól még nem lesz ugyanaz. PS2 port egerek, billentyűzetek csatlakoztatására szolgál, SZÁMÍTÓGÉPHEZ. Kis pici kör alakú, színkódolt csatlakozók.
USB-t meg nem tudom, hogy hoztad össze a PS3-mal, tekints pici notebookod oldalára, láss csodát, ott is van. Ha mást nem, húzd ki a számítógépedből az egeret, és nézd meg, milyen csatlakozója van - vagy PS2, vagy USB lesz.
Most, hogy ezt így leírtam, 100%, hogy trollkodsz. Legyen ez az egyetlen örömöd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!