Van ilyen Mp3 lejátszó?
esténként szeretek zenére elaludni, s szeretnék. eddig a telefonomat raktam be magammellé, fülhallgatóval, vagy youtuberól, vagy egy külön lejátszó progirol live stream rádiót állitottam be.
csak nem jó már mert ezalatt este lemerül. úgy h reggelre már kb rakhatom is töltőre. ugyanakkor telefonomat használom reggel ébresztőnek is. na meg, eléggé melegszik, volt olyan hogy 8 órát folyamatosan vitt igy , reggelre meg rendesen meleg volt az aksi.
tehát olyan megoldást keresek amivel gond nélkül tudnék hallgatni, ilyen kis sd kártya olvasós mp3 lejátszóra gondoltam, ami pár ezer ft. csak azzal meg az a gond hogy nincs wifi rajta, igy csak azokat hallgathatom amit felteszek.
milyen eszköz van ami wifire is képes ? és folyamatosan töltse pl ha egy netrádiót hallgatok.
Tudnék erre egy nagyon jó megoldást de az kissé bonyolult, tehát akkor érdemes belevágnod ha van benned némi kísérletező szellem.
pl: [link]
ez mindent tudna amire neked szükséged van és nem is megfizethetetlen...
Ha ez túl bonyolult (amúgy nagyon jó magyar leírások is vannak, és közelsem olyan bonyolult mint amilyennek látszik) de ha mégsem szeretnél ebbe belevágni akkor még próbálkozhatsz wifi router+linux+usb hangkártya kombóval, de ezt sem egyszerű összejátszani egy laikusnak.
Ha ez sem nyerte el tetszésed akkor maradnak a kész megoldások: [link] Ezek viszont többszörösei árban a fent említett lehetőségeknek.
hmm ez mind jól hangzik, meg amit az oldalon is bemutat az durva, kicsit tényleg macerásnak tünik meg bonyolúlt.
Tényleg müködik aksi nélkül ? ezt nem is tudtam... azthittem az aksi egy ilyen közvetitő szerepet tölt be ami továbbitja az áramot.. de hmm kipróbálom, az tényleg nem lenne hülyeség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!