Mit gondoltok az AMD FX 6300 processzorról?
Korrekt, bár csak egy szűk ársávban vásárolt gépekbe éri meg beletenni, mert jelenleg az Intel elég sok fronton jobb.
G.
Nekem pont ilyen processzorom van! :)
Jó !
Igaz egy kicsit gyorsan melegedik , de ha veszel egy jó processzorhűtőt meg egy jó szellőző házat akkor jó lesz! :)
Ha csak nem vágják hozzám brutál alacsony áron alaplappal együtt, én nem venném meg. Melegszik, sokat zabál, a hat magja dísznek van, annyit tud vele, mint a konkurencia két mag+HT-val, már most elavult, fejlesztésre esély sincs. A gyenge egyszálú teljesítmény miatt nagyon ingadozó az összteljesítménye.
Cserébe halovány előny, hogy platform szinten árnyalatnyival olcsóbb az Intelnél és lehet tuningolni, de az első a korábbiakból kiindulva indokolt (olcsó húsnak híg a leve), a második meg majdnemhogy irreleváns. Egy tuning hűtővel az ára beéri a 8320-at, a tuning pedig, főleg ha kezdő csinálja, a stabilitás és az élettartam kárára mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!