Hogyan lehet megoldani egy munkahelyi munkaállomás kialakításánál, hogy lássa a nyomtatót minden gép?
és ha kell driver a nyomtató használatához?
akkor ez esetben elég ha a gazdagépen rajta van a driver és kész?
hát nem tudom, lehet hogy nem lesz hasznodra a válaszom de leírom:
Nekem itthon 3 gép van, két notebook meg egy asztali, és az asztali gépre van dugva a nyomtató és oda van telepítve, majd ott megosztottam, beállítottam a hálózatot meg mindent hogy el tudjam érni a gépet majd a két notebookon a : Vezérlőpult\Hardver és hang\Eszközök és nyomtatók-ban rámentem a nyomtató hozzáadására majd ott hálózati, vezetéknélküli vagy bluetooth rendszerű nyomtató hozzáadása itt elkezdett keresni, majd itt általában rámegyek egyből arra hogy az általam keresett nyomtató nem található a listában, majd kikeresem a hálózaton azt a nyomtatót ami nekem kell majd egyszerűen megnyitom majd tovább gomb ... itt bead egy uj ablakot és itt a második lehetőség majd tallózás gomb, itt át lehet nevezni tetszés szerint de én nem szoktam úgyhogy tovább majd befejezés és kikeresem de ahoz hogy ez menjen rendesen be kell állítani a másik gépen hogy meglegyen osztva, meg készletezés stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!