Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ipod nano-sok! Kérhetnék egy...

Ipod nano-sok! Kérhetnék egy kis segítséget? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Az a gondom, hogy amikor tettem számokat az ipodomra, akkor ugye rá kell nyomni a sync-re. De felkínált egy olyan lehetőséget, hogy erase and sync, erre véletlenül rányomtam, és minden számomat letörölte. :( :S

Ezt nem értem, miért kínálta fel, mert ritkán szokta.

És akárhányszor belemegyek az itunes programba, a számok ugyanúgy ki vannak írva a listán (zeneszámok, előadók), mintha rajta lennének még. Tehát ezeket valahol tárolta? Vagy miért vannak ott még ugyanúgy a számok? Valahogy nem lehetne azokat a számokat visszatenni az ipodra?

Előre is köszi!

2010. jan. 2. 12:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem touchom van, és ezek alapján amit írtál, a gépeden rajta vannnak a számok, csak le kell syncelni a nanora.

Frissítsd az itunest, és ha lehet a nano softwareét.

2010. jan. 2. 12:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Az iTunes a számítógépeden lévő zeneszámokat szinkronizálja, másolja az iPod-ra a megadott listából. Ha az iPodról letörölted akkor csak szinkronizáld újra és megint ott lesz minden.
2010. jan. 2. 13:21
 3/4 A kérdező kommentje:

Próbáltam már sync-elni, de nem teszi vissza őket. :(

Azért nem értem, mert ha mindent letörölt, akkor miért maradtak ott a számok, visszatenni viszont nem tudom őket. :(

2010. jan. 2. 13:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Azért köszi a segítségeteket. :)
2010. jan. 2. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!