Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért szélesíti a képeket a...

Miért szélesíti a képeket a monitorom?

Figyelt kérdés
LCD Monitorom van ami egyben TV is. A számítógépem újra lett telepítve és azóta a böngészőm ablaka i sokkal nagyobb mint eddig volt, viszont a legnagyobb baj, hogy sokkal szélesebbek a képet, mint kellene. TV-n semmi baja. Megpróbáltam állítani a felbontáson, úgysem jó. Valakinek valami ötlete? Előre is köszönöm!

2014. jún. 8. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Mekkora felbontást tud maximum a tv-d? milyen felbontást kötsz rá és milyen vezetéken?
2014. jún. 8. 20:52
 2/6 anonim ***** válasza:
videokártya driverét telepítsd
2014. jún. 8. 21:17
 3/6 A kérdező kommentje:

1366x768 a max, de 1024x768-on a jó.:)

a második válaszolótól kérdezném, hogy azt hogyan tudom?

2014. jún. 9. 13:30
 4/6 anonim ***** válasza:
1366x768 tud maximum a képernyő akkor az szélesvásznú... ha erre 1024*768-as képet raksz akkor torzít. szóval nem értem: hogy lehet azon jó? állítsd a gépen a felbontást 1366*768-ra! szerintem akkor helyrejön... ha nem tudod beállítani akkor jön amit a 2. hozzászóló írt, frissíteni kell a drivert. nos ezzel az a baj, hogy tudni kéne milyen videokártyáról van szó:)
2014. jún. 9. 14:13
 5/6 A kérdező kommentje:

A videokártyám Ati radeon 5450 1gb ddr2

tud valaki hozzá valami linket ahonnan letudom szedni a drivert?

2014. jún. 26. 13:18
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

asztali garfika > hd sorozat > 5xxx sorozat > (általad használt rendszer)

2014. jún. 27. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!