Ghost recon phantoms online miért csinálja ezt velem?
Figyelt kérdés
amikkor belép a játékban azonal kidob egy olyan hibát hogy:
Failed to communcaste with online config service error 800a0003
mit kell csinálni ilyen kor? rengetek mindent meg próbáltam de semmi nem sikerült minig ezt hozza be, és steam-es de letöltötem a hívatalos oldalárol és ugyan azt produkálja help me léccives
2014. jún. 8. 16:43
1/6 A kérdező kommentje:
jah és letöltötem a service pack SP 1 1.3.5-ős verzót is de semmi.....
2014. jún. 8. 16:45
2/6 anonim válasza:
Nekem be se lép, csak kiírja hogy Unable to connect to server. Nézegettem én is steam-es fórumokat, de nem találtam semmi megoldást.
3/6 anonim válasza:
Épp csak a szememet nem verte ki:
Centralised Ubisoft server maintenence is currently under way. The team is working to resolve a Uplay login issue to the game and forums at this moment. Apologies for any inconvenience caused. We will post an update once login has returned to normal.
Tehát szerverhiba, majd megjavítják. Reméljük a legjobbakat.
4/6 A kérdező kommentje:
Remélem de nincs aznal köze hogy ruteres vagyok?
2014. jún. 9. 21:29
5/6 A kérdező kommentje:
De azért is kössz a kommentet
2014. jún. 9. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!