Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha egy torrent...

Mit tegyek, ha egy torrent oldalon több accountal is regeltem és nem szeretném, hogy ezért kidobjanak? Ezt csak azért tettem, hogyha kidobnának az originálról akkor használhatom a másikat.

Figyelt kérdés

Volt már rá példa, hogy kidobtak egy oldalról mert a feltöltésem nem volt jól beállítva... na mondom most nem esek ebbe a hibába és biztonsági okokból több accountot létrehoztam. Na most kiderül a turpisság ha 1 gépről csináltam mindet? Vissza tudják nézni, hogy ugyan arról a gépről regeltem? vagy mit néznek egyáltalán?

Meg ez kb olyan, hogy akár a barátaim akik nálam vtak regeltek maguknak nem?

Tilos egy felhasználónak több néven is regisztrálnia! (multi acc)

2010. jan. 1. 21:37
 1/5 anonim válasza:

Töröld az egyiket.

Azt megtudják nézni, hogy mikor milyen IP vel léptél be.

2010. jan. 1. 22:38
 2/5 A kérdező kommentje:
És az baj pl 1 gépről csináltam több accountot, de cask 1-et használok. Szóval a többihez nem lépek be. Akkor töröljem a többit?
2010. jan. 1. 22:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha kiderült, és rádszóltak akkor -szerintem- felajánlják, hogy egy felhasználó megmarad, a többi törlésre kerül. Megnézik,hogy honnan regisztráltál, honnan léptél be.

Remélem segítettem!

ᵀᴴᴱ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ „ʟєvι”

2010. jan. 1. 23:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. jan. 2. 17:49
 5/5 anonim válasza:
Add nekem az egyiket:D így mindenki jól jár
2010. dec. 1. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!