Miért nem engedik a zippyshare-re mutató zenei linket feltölteni kommentbe? Pedig sokan feltöltik? Milyen eljárás ez? Mit lehet tenni?
Sajnos, nem egészen értem. Két kérdés van:
1.)Amikor belépek a zippy-be, akkor a START UPLOAD gombot látom. Hogyan váltsak át letöltési módba? A DOWNLAD NOW hogy jön be a képernyőre?
2.) És ez a linkrövidítés sem világos, de úgy tűnik, ahhoz, hogy megértsem, a Download Now gombtól kell indulnom és a rövidített linket ezután kapom? A [link] ez egy hivatalos formula, amit ki kell egészíteni valamivel, hogy konkrét legyen? És feltöltésnél hogyan van ez? Hogyan tetted föl a Balázs Fecót egy kicsit bővebben, ha lehet? Bocs, ha sok ez így egyszerre.
Bocsáss meg, de nem értem, hogyan kell bánni a rövidített linkkel, feltöltéskor és letöltéskor nem ugyanazt használtad, hogy lehet ez? Szeretném megtanulni, ezért kissé szájbarágós (lépésről lépésre) választ kérnék, ha lehet.
Feltöltésnél így, letöltésnél máshogy van? A toldalékot én találom ki vagy kapom valahonnan? Ezek laikus kérdések, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!