Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom megcsinálni,...

Hogyan tudom megcsinálni, hogy msn-en a nevem szines betűvel legyen?

Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 19:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Telepítsd fel rá a PLUS! kiegészítést! :D

Utána könnyedén tudsz színes betűs nevet írni, sőt akár színátmenetes színes háttérrel is...

2010. jan. 1. 19:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A neved után van egy kis nyíl, ami le mutat! Ott Beállítások- felül látod a nevedet egy téglalapba, utána Formázás, itt meg tod nézni a színeket!!!! Beírod pl: [c=46] és a neved után azt, h [/c]--> piros szín!!! De meg tod úgy is csinálni, h a neved betűit egyenként kiszínezed, ilyenkor az egyes betűk elé írod a [c=46] jelzét a legvégére pedig [/c]!!! Ha azt szeretnéd, h a nevedet teljesen körbevegye egy bizonyos szín, akkor pl az [a=18] és [/a] jelzést használod!! Ha mind az [a=..], mind a [c=..] jelzéseket használod színezésre, akkor előbb az [/a] majd a [/c] betűket írod a neved után!!! Így szép, és színes lesz az msn neved!!!

Bocsy, ha sokat írtam, de így tudtam jól elmagyarázni!!! :D

2010. jan. 1. 20:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Windows Name Editor.
2010. jan. 1. 20:08
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :)))
2010. jan. 1. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!