Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nagyon gáz ha informatikából...

Nagyon gáz ha informatikából és programozásból csak 4-es a tanulmányi átlagom?

Figyelt kérdés
Úgy látszik,hogy 4-esre fog majd lezárni a tanár,pedig én nagyon akarom tudni mindkettőt,mivel 3 év múlva informatikus leszek.Nektek volt már 4-es infóból?

2014. jún. 5. 18:01
1 2
 1/12 Tengor ***** válasza:
100%

Attól függ. Ha informatikus helyett megtetszik a cukrász szakma, akkor kb mindegy.

Fogd fel ezt, mint egy jelzés, hogy nem vagy egészen reménytelen, de nem is vagy őstehetség, ezért muszáj rá tanulnod.

2014. jún. 5. 18:02
 2/12 A kérdező kommentje:

Cukrász NEM leszek,engem CSAK az informatika érdekel.

Engem ilyen gyökér szakmák nem nagyon érdekelnek.

Mindenem a számítógép.

2014. jún. 5. 18:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát, a véleményed más szakmák irányába és az utolsó mondatod olyan kaliberű beszűkültséget mutat, amit le kell vetkőznöd, ha valaha is meg akarsz új dolgokat tanulni, az informatikán belül is.

Hányadik osztályba jársz?

G.

2014. jún. 5. 18:08
 4/12 A kérdező kommentje:
10
2014. jún. 5. 18:10
 5/12 Tengor ***** válasza:
100%
A 4-es helyett én jobban aggódnék a lelkületedért. Van már elég rút ember a földön, nem kell, hogy te is ezt a csoportot erősítsd. #3 tanácsát nagyon fogadd meg!
2014. jún. 5. 18:12
 6/12 A kérdező kommentje:
Én már eldöntöttem,hogy számítógépekkel szeretnék foglalkozni,és mindent megtanulni informatikából.Meg amúgy is ez az életcélom,hogy a legjobb informatikus és programozó leszek.
2014. jún. 5. 18:16
 7/12 anonim ***** válasza:

Hát, akkor nincs más hátra, mint előre, jövőre legyen cél az ötös, és ha tényleg a legjobb akarsz lenni, akkor (Lenin szavaival élve) tanulni, tanulni, tanulni! Főleg a programozást, az nem lesz sétagalopp!

G.

2014. jún. 5. 18:23
 8/12 A kérdező kommentje:

Csak az a baj,hogy nem valami jó a tanulási módszerem.

Általában magolni szoktam,de hamar elfelejtem :S

Amúgy saját szavaimmal eltudnám mondani amit tanulni kell.

2014. jún. 5. 18:27
 9/12 anonim ***** válasza:

Infót nem lehet magolni, mert abból nem lesz lópikula se.

Meg kell érteni, hogy egy bizonyos algoritmus mit miért csinál, hogy miként működnek a számrendszerek, az adattárolók. Persze van elméleti része is a dolognak, de ha valóban érdekel az informatika, akkor azt délutánonként önszorgalomból -és nem kötelességként- fogod megtanulni.

G.

2014. jún. 5. 18:39
 10/12 A kérdező kommentje:
Az infó tanárom szerint ismételni kell minél többször,és azt mondta,hogy a magolást fejezzem be.
2014. jún. 5. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!