Nagyon gáz ha informatikából és programozásból csak 4-es a tanulmányi átlagom?
Attól függ. Ha informatikus helyett megtetszik a cukrász szakma, akkor kb mindegy.
Fogd fel ezt, mint egy jelzés, hogy nem vagy egészen reménytelen, de nem is vagy őstehetség, ezért muszáj rá tanulnod.
Cukrász NEM leszek,engem CSAK az informatika érdekel.
Engem ilyen gyökér szakmák nem nagyon érdekelnek.
Mindenem a számítógép.
Hát, a véleményed más szakmák irányába és az utolsó mondatod olyan kaliberű beszűkültséget mutat, amit le kell vetkőznöd, ha valaha is meg akarsz új dolgokat tanulni, az informatikán belül is.
Hányadik osztályba jársz?
G.
Hát, akkor nincs más hátra, mint előre, jövőre legyen cél az ötös, és ha tényleg a legjobb akarsz lenni, akkor (Lenin szavaival élve) tanulni, tanulni, tanulni! Főleg a programozást, az nem lesz sétagalopp!
G.
Csak az a baj,hogy nem valami jó a tanulási módszerem.
Általában magolni szoktam,de hamar elfelejtem :S
Amúgy saját szavaimmal eltudnám mondani amit tanulni kell.
Infót nem lehet magolni, mert abból nem lesz lópikula se.
Meg kell érteni, hogy egy bizonyos algoritmus mit miért csinál, hogy miként működnek a számrendszerek, az adattárolók. Persze van elméleti része is a dolognak, de ha valóban érdekel az informatika, akkor azt délutánonként önszorgalomból -és nem kötelességként- fogod megtanulni.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!