Win7 nem működnek/indulnak a minialkalmazások, mi lehet?
Tesóm gépe, hétvégén használtam akkor ment, ma elékerültem és nem voltak az asztalon, behozni se tudtam, se az asztalról se a vezérlőpultból.
Újraindítottam, akkor sem.
Ahogy láttam az utóbbi hetekban csak a Windows Defender frissült az Update-ről.
Nyisd meg a feladatkezelőt, persze rendszergazdaként és nézd meg hogy fut-e a sidebar.exe . Ha igen, akkor állítsd le és indítsd újra (fájl->futtatás és beírod a nevét), ha meg nem fut, akkor indítsd el, ugyan úgy ahogy az előbb leírtam.
Állítólag elég egyszer megcsinálni, következő indításnál már normálisan kell működnie, hacsak nem a rendszer szutyok már.
Egyébként néha csinál ilyet, de hát mit várunk a microsoft-tól
Leállítottam a sidebar-t és úgy hagytam míg ki nem kapcsoltam a gépet. Következő indításnál már indultak, sőt még az Avast-é is megjelent.
Olvastam azóta valami olyat is, hogy kb. egy hónapja letiltotta a Microsoft mert sebezhető. Akkor most mi a helyzet?
Hülyeség, ne foglalkozz vele. Érdekes nekem és mindenki másnak működnek, de ahhoz képest néha gond van velük.
Szerintem a Win8-ról olvastál, de ebbe ne menjünk bele.
Lényeg hogy működik miután megcsináltad amit mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!