Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a laptopról? (link lejjebb)

Figyelt kérdés

www.arukereso.hu/notebook-c3100/acer/aspire-e1-570g-53334g1tmnkk-lin-nx-meseu-006-p191756817/termek-leiras.html

Acer Aspire E1-570G-53334G1TMNKK LIN NX.MESEU.006 Notebook

ár/érték arány

leginkább ezekre kellene:

league of legend

Battlefield 3

Rust

The Forest

Gta san andreas

Office Word

Photoshop

adobe after effects

ára szerintetek megy lejjebb?

2014. jún. 3. 20:26
 1/7 anonim válasza:

Ár/érték arány: szerintem jó, de nemhiszem hogy sokkal lejjebb fog menni.

Én 8GB memóriával rendelném (és SSD-t is tetetnék bele, de ez már pénztárcafüggő nagyon).

2014. jún. 4. 05:22
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :), és amiket írtam elvinné? igazából ez úgy van hogy most kezdek el gyűjteni és nézem hogy milyen lesz.
2014. jún. 4. 21:56
 3/7 anonim válasza:

Én is éppen gyüjtök, csak épp Macbook Pro-ra :)

Hát, ahogy látom főként játékra kellene. A többi felsoroltat egy alapgép is gond nélkül megoldja, viszont játékokhoz azért jó erős videókari kell.

Namármost, én inkább rászánnék egy kicsivel többet (tényleg nem sokkal) és vennék valami nagyobb teljesítményű laptopot, ami tutira nem hagy cserben (ezért gyüjtök most én is... :D)

Itt egy példa mondjuk:

[link]

Ez + 4GB Rammal 200k, ami mondjuk + 35 000 ehhez a géphez képest. Ez sok egy kicsit, tudom, de ebben erősebb a proci és a videókártya is, így a játékok miatt nem kell aggódni (GTA-t mondjuk az én gagyi gépem is viszi...). Főleg, ha a jövőben újabb játékokat szeretnél.

2014. jún. 5. 20:28
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi ez tényleg jobb, ea mire kigyujtom addigra úgyis olcsóbb lesz és ennek a kijelzoje is nagyobb , és miért jó a mac book?
2014. jún. 6. 07:56
 5/7 anonim válasza:

MacBook? Bivaly processzor és grafikus kártya, gyönyörű retina kijelző, SSD alap ami iszonyatos sebességet garantál.

Windows helyett Mac OS X oprendszer, ami sokkal kiforrottab, stabilabb és gördülékenyebb (persze egyénfüggő, ki melyiket szereti jobban).

Az már csak a cseresznye a hab tetején, hogy a legtöbb vírus nem tud vele mit kezdeni.

Hátránya csupán, hogy nem minden program támogatja a retina felbontást, de át lehet állítani a kijelzőt kisebb felbontásra.

Illetve, hogy kevesebb programot írtak rá mint PC-re, de ez nem is igazán hátrány, mert úgyis találni megfelelőt.

Nem igazán játékgép, sőt... Nagyon erős és megbízható, de inkább más jellegű munkára ajánlott.

Azára elég húzós, de hasonló teljesítmény hasonló árfekvésű, túlontúl nem olcsóbb. Főleg most, ugyanis az Apple gépeknek elég sokat esett az áruk az utóbbi időben.

2014. jún. 6. 15:54
 6/7 A kérdező kommentje:
értem, apple-t sose fogok venni : csak másik apple vel kommunikál bonyolult stb stb de azért köszi
2014. jún. 8. 22:04
 7/7 anonim válasza:

Ez csak iPhone-ok között érvényes.

Egy Mac ugyanúgy kommunikál az androidos Sony Xperia Z-mel, mint ahogyan az Asus laptopom kommunikált a régi iPhone 3G-mel.

Amire nekem kell, arra a MacBook a tökéletes, amire pedig neked, arra más gép. Ez így van és így lesz, olyan gépet úgysem tudnak összerakni, ami mindig mindenben jobb. :)

2014. jún. 8. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!