Memoria kartyara van mentve par kep amit telefonon csinaltam, de a szamitogep nem latja, mit tegyek?
valszeg selejtek azok a képek amik a telódon vannak,mert ha jók lennének,akkor a sz.géped simán látná őket,
-de magad is meggyőződhetsz erről,mert ha a telón lévő képek ilyen 0-és 2 bájt közöttiek ,akkor semmire sem jók,
Másik lehetőség: nem jó helyen kerested őket. Talán valamelyik másik mappában vannak. Mert például az említett zenék biztosan nem azonos mappában vannak a képekkel.
Egyébként, biztos, hogy a kártyára vannak a képek mentve, nem pedig a telefon memóriájába?
eloszor is koszi a valaszokat :)
1.jok a kepek,nem 0 bytosok.
2.jo helyre mentettem,amikor az xnview kepnezovel ramentem a memoriakartyara akkor ott mutatta a kepeket ,csak a mappa ures volt.
hallotam olyasmirol,hogy rejtett,vagy nrm lathatok,azt lehet valahol bealitani a total comandernel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!