Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Amikor cod2-zöm és egy mapnak...

Amikor cod2-zöm és egy mapnak vége és újjat tölt be akkor mindig meg szokott fagyni. Miért? És, hogy tudnám meg csinálni anélkül, hogy bármit is vennem kéne?

Figyelt kérdés
2009. dec. 31. 16:12
 1/3 anonim válasza:

Multi?

ha az akkor amikor "lefagy" beirod a consolba ( megynomod a 0-át a tab felett...) és ide beirod h : /reconnect és elméletileg ujratölti.. xD

2010. jún. 4. 15:57
 2/3 anonim válasza:
Nekem is ez volt/van, és utálom :@ De nem segített rajta semmi gép/cod2 újrarakás sem. Egyszerűen azt csinűlom, hogy amikor már megjelenik a másik pálya képernyője és tölti be akkor leviszem asztalra alt+tab-bal:D Nekem ez a leghatásosabb ;)
2010. júl. 23. 22:33
 3/3 A kérdező kommentje:
ok,kösz de már nem tolom ,mert leszedtem :D
2010. júl. 24. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!