Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi baja lehet a gépemnek?...

Mi baja lehet a gépemnek? Gyors választ pls!

Figyelt kérdés

Szóval első gond:

2hete olyan a net, hogy van, bejön, meg minden, de a kezdőlapon kívül(google) szinte minden ilyen negyedóra alatt. És ez most halál komoly, pedig 1megás netem van. Nemtudom mitől lehet ez.

Második gond:

Tegnap este nagban msn-ezek, és egyszercsak észreveszem hogy úgy 8-10 gombbal nem lehet írni, hanem külön feladatot lát el, pl az F az megnyitja a keresést, a L készenlétbe helyezi a gépet, a D-től villannak egyet az asztali ikonok, és még csomó ilyen hülyeség van. Nagyon idegesítő mert a gombokat meg nem írja le :@ Valami hihetetlen ideges tudok lenni tőle, mert nincs msn, és még csomó dolog.

Jah és ez csak tegnap este kezdődött, egyszercsak úgydöntöt a gép hogy ő most abban a pillanatban meghülyül, egy perccel előtte még tökéletes volt.

Szerintem mindkettőt egy vírus csinálja. A nod32 licensze lejárt, szóval nemtudom megnézni és újra se tudom telepíteni, mert szar a net :@ Teljesen tehetetlen vagyok, igaz, elég low is, szinte semmit nem értek a gépekhez. Valaki segítsen már!

2009. dec. 31. 12:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez nem vírus.

A géped bezazult a sok sz*rtól amit leszedtél a netről.

takarítsá ki rajta, törölj le minden olyan progit, adatot, és amit nem használsz.

utánna gép ujraindít, és ha még mindig nem ok, akk ráérsz szenvedni a vírusírtókkal, ha meg az se jön me jöhet az újratelepítés.

2009. dec. 31. 12:10
 2/8 A kérdező kommentje:

hát én nem vagyok híve az illegális letöltésnek, max ilyen ingyenes programok de addig mindent átvizsgáltam vírusírtóval meg mindennel. És nem szedtem le sok szart. Msn van rajta meg csomó zeném, meg filmek, meg pár játék, meg persze a vírusírtó elavult változata.

Reinstall? :S

2009. dec. 31. 12:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy híve az illegális letöltéseknek, akkor bankkártyát elő, és lehet neten megvenni valami jó vírusirtót, meg segédprogramokat. Javasolnám az ESET Smart Security-t, és a SuperAntispyware Professional-t. Valamint nem ártana, ha efuttatnád az egész előtt,, a megvásárolt CCleaner-t is.
2009. dec. 31. 12:26
 4/8 A kérdező kommentje:
15vagyok, nincs bankkártya :D amugy most nem otthonról írok... jah meg annyi pénz azért nincs hogy ennyi dolgot megvegyek.
2009. dec. 31. 12:34
 5/8 anonim ***** válasza:
format c:
2009. dec. 31. 13:55
 6/8 anonim ***** válasza:
A gépeden rengeteg lehet a netes szemét, bár lehet esetleg virus és féreg is. Egyszóval torkig van. Takaritsál: Startmenű/Minden program/Kellékek/Rendszereszközök/Lemezkarbantartó. Ezt futtasd le.
2009. dec. 31. 17:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Mivel diák vagy, 50%-os kedvezménnyel vehetsz 576 boltban vagy a neten ESET-Smart Security 4.0-át. A tűzfala egy kicsit húzós (nem könnyű beállítani), de megéri dolgozni rajta. Nekem fél éve van és azóta se virus, se féreg, se trójai nincs. MSN-t is használok.

[link]

2009. dec. 31. 17:19
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2009. dec. 31. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!