DPS Dream 9 Tabletre ha filmet letöltök milyen felbontásba vagy fajtába konvertáljam át vagy tudtok olyan oldalt ahol lehet tabletre filmet letölteni?
Bármilyen tudatlan vagy, előbb gondolkozz, mielőtt kérdezel. Én is amatőr vagyok, csak mielőtt kérdezek, gondolkozom a megoldásról. Már sokszor leírtam a válaszomban hogy a konvertálásnál két tényező van:
1./ Konvertálandó kiterjesztés, pl.: avi.
2./ Kívánt konvertálandó kiterjesztés, pl.: mkv
Ugyanez vonatkozik amikor nem ismerjük a készülékünk tulajdonságait. Van egy kiterjesztésünk pl.: avi
Van egy készülékünk és nem ismerjük hogy milyen kiterjesztést tud kezelni. Erre szintén két megoldás van. A számítógép általában angol parancsot fogad, így mindig a ról-ről, tól-től szavak helyettesítésére a "to" szót írjuk. Mint írtam már előzőleg két lehetőségünk van:
1./ Beírjuk a googleba hogy mi a készülékünk tulajdonsága:
DPS Dream 9 Tablet PC paraméterei
Kérdésedre a válasz jobb oldal alul.
[link] p126397113/termek-leiras.html
2./ Kiterjesztés to gépünk neve. A te esetedben van egy
kiterjesztés amit letöltöttél. ez így néz ki az avinál
avi to készülékünk neve: avi to DPS Dream 9 Tablet
A Googleba beírtam:avi to DPS Dream 9 Tablet
Ez az eredmény
Minden hasonló esetben ezt a megoldást használd. Remélem kielégítő volt a válaszom, ha igen, akkor szíveskedj jelezni egy klikkeléssel a hasznos ikonra. (első ikon)
Sajnos az első link nem ugyanazt adja, ezért itt javítom.
A te kérdésedre vonatkozóan a böngésződbe beírod a képfájl linkjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!