Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik ez a keylogger?

Melyik ez a keylogger?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egyszer már volt keyloggerem, csak letöröltem, de már nem tudom, hogy melyik volt az.

Amikor letöltöttem, és feltelepítettem, már rögtön vissza lehetett nézni visszamenőleg is a billentyűzet leütéseket.

Nem kellett hozzá regisztrálni sem, és ingyenes is vol.

Wordben valahogy eltűnt egy fontos dokumentum, pedig mentettem, és nem is töröltem ki, de nagyon fontos lenne visszakeresnem a szöveget. :( Remélem, hogy tudtok nekem segíteni.

2014. máj. 31. 00:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát visszamenőleg semmi sem naplózza, így ennek vajmi kevés az esélye.
2014. máj. 31. 00:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem-nem, 10000% hogy visszamenőleg is rögzítette...
2014. máj. 31. 00:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Emlékszel szövegrészletre? Asszem windowsban van olyan, hogy fájlban adott szövegre keres rá. Ne fűzz hozzá nagy reményeket.

Ha nem válik be próbáld ki a Recuva adatvisszanyerőt.

2014. máj. 31. 01:00
 4/6 anonim ***** válasza:

"

Nem-nem, 10000% hogy visszamenőleg is rögzítette..."-fizikai képtelenség, ha nem volt rajta vírus.

2014. máj. 31. 01:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Na akkor ne írj semmit a merevlemezre.

Neked ugyanis nem keylogger kell hanem egy fájl vissza állító. Itt van egy pár: [link]

Nekem 1x már sikerült egy ilyen bravúr szóval hajrá!

2014. máj. 31. 07:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Végül sikerült visszaszereznem.
2014. máj. 31. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!