Mi a különbség Windows 7 és Windows 7 között?
Figyelt kérdés
Enterprise VS Ultimate
Azt tudom hogy az Ultimate nagy cégeknek lett kitalálva mert minden más Windows 7 kiadást tartalmaz.
----------------------------------------------------------
És ki mondja meg nekem hogy miért használ nálam 1600 MB RAMot (nálam Enterprise) míg haveromnál csak 512 MB RAMot (nála Ultimate)?
Neki olyan szép gyorsan tölt be míg nekem ez kétszer annyi időbe telik.Nem fordítva kellene lenni-e ennek?Tehát hogy ami "kisebb" változat az kevesebb dolgot tartalmaz akkor azt gyorsabban kellene betölteni-e?
A válaszokat előre is köszönöm!
2014. máj. 30. 19:52
2/6 anonim válasza:
ez engem is érdekelne. haveromnak 800 mega körül használ (4GB-ből) nekem 2.50-et (4GB-ből.)
3/6 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó kedves Number1 de engem az érdekel leginkább amít a csíkozás után írtam (nehogy megsértődj)
2014. máj. 30. 20:05
4/6 anonim válasza:
Ott meg keress rá arra, hogy superfetch. Ennyire nem kell magatehetetlennek lenni, főleg, hogy tegnap is volt róla kérdés, és elvileg kötelező a keresőt használni kérdéskiírás előtt.
5/6 A kérdező kommentje:
Na és miért használ több RAMot az Enterprise mint az Ultimate?
Amit linkeltél az azt írja le melyik verzió mit tud és miket lát el.
2014. máj. 30. 20:36
6/6 Gábor_79 válasza:
Leginkább beállításfüggő dolog. Például milyen, mennyi szolgáltatás és automatikusan induló program van engedélyezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!