Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Készenléti állapotban indul a...

Készenléti állapotban indul a gép, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Adott egy HP PRESARIO CQ56 150SH notebook. Op.rendszer Windows 7 Home Premium SP1 32-bit. Tegnap előtt este kikapcsoltam, majd tegnap reggel számtalan sikertelen bekapcsolás után "felébredt" és elindult. A gép működése bekapcsolás után hibátlan, ezért nem tudom kibogozni a problémát. Amíg nem indult el, addig a logóig sem jutott el, csak sötét képernyő és egy villogó caps lock volt mindössze, amit produkált. A caps lock villogás ugyebár hibakód, aminek utána is néztem, csak a probléma, hogy a villogások között nincs eltérő szünet, folyamatosan csak egyet villogott. A jelenség teljesen olyan volt, mint amikor készenléti (alvó) állapotba vált. Továbbá ha beállítom, hogy mikor kapcsoljon készenlétibe utána ezt meg is teszi a gép, de utána, amikor "fel akarom ébreszteni" ugyanúgy nem reagál, mint amikor kikapcsolás után nem kapcsol be. (Jelenleg ennek elkerülése érdekében a készenléti időt kikapcsoltam.) Ennek szeretném tudni az okát, magával a géppel van már gond, vagy a Windows-al, mivel előtte a gépen Windows 8 Pro 32-bites volt és akkor soha sem produkált ilyet, azóta amióta a 7 van a gépen már egyszer ezt eljátszotta, hónapokkal ezelőtt, de akkor még a logót, ahonnan a boot menüt elérhettem még megjelent és újratelepítéssel megoldódott a probléma, de most újra itt van a mumus és most már a rosszabbik verzió. Bármiféle segítséget előre is köszönök!

2014. máj. 30. 13:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!