Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért laggol a Team Fortress 2?

Miért laggol a Team Fortress 2?

Figyelt kérdés

Sziasztok abban szeretnék segítséget kérni , hogy miért laggol a tf2-m :(

Régen sokat tf2-ztem olyan 400 órám van a játékba sajnálatos okok miatt a miatt újra kellet rakni a gépet (ugyan arra az op rendszere) felraktam tf2-öt elinditotam felmentem egy szervere 24/18 an voltak rajta asszem és anyira laggolt a játék kifagy a gép meg ilyenek itt a gépem adatai : Win 7 x64 proci : amd fx 6350 ram : 4 gb videókártya : Nvidia geforce gtx 560 2 gb alaplap : asrock extreme 3 (nem tudom igy biztosra majd elő keritem a dobozát) lécci segítsetek amugy nem lehet ping miatt mert 30 - 60 pingem szokott lenni és akkor is laggolok mikor full low 800x600 ra veszema játékot más játékba nem csinálja

2014. máj. 29. 20:17
 1/3 anonim válasza:

Más szervereket is próbáltál?:S

Mert lehet, hogy a szerver hibája miatt van...:S

2014. máj. 29. 21:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen probáltam sokat , mvm , saxton hale , sima szeró és mindig ez volt megnőt a a szerver létszám és elkezdett laggolni :(
2014. máj. 29. 21:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Az bizony valami driver hiánya lesz. Ha más játékkal is van probléma akkor főképpen, mert a konfigodon fullhdban mennie kéne.
2014. máj. 31. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!