Folyamatos, hiányzó DLL fájlok. Miért van ez? Én már mindent megtettem.
Üdv.
Már hónapok óta semmivel nem tudok játszani szinte, mivel amikor indítanám a játékot folyamatos DLL fájlok hiányoznak.. Tegnap tettem fel egy megbízható Windows 7 Ultimate - t amivel semmi gond nincsen, de egyszerűen nem indul rajta játék. ( Jelen esetben a Watch Dogs )
X1NPUT1_3.dll is missing from your computer.
Felraktam ezeket az új DirectX frissítéseket amiket találtam a neten, mindenkinek megold mindent, nekem semmit.. Segítsetek kérlek, mi lehet a gond.. Többször újrarajtam a Windows -t már.
Szia a játék telepítése előtt cserélted le a w7 et vagy utána?
szedd le és másold be a megfelelő mappába
Sosem pakolunk fel netről letöltött DLL-t. Ellenőrizhetetlen, hogy ami benne van az mit csinál!
Minek neked Ultimate otthonra? Vegyél meg egy Home Profot és azt tedd fel, aztán mehetnek a driverek és a DirectX is. Onnantól menni fog a játék is!
Windows Update-tel tegyél fel minden frissítést, ha nem megy akkor itt a közvetlen frissítés a DirectX 11.1-hez:
Videokártya driver friss?
Egyébként a Watch Dogs elég új játék, milyen videokártyád van?
UI: Semmi gond sincsen, és hónapok óta semmivel sem tudsz játszani...? Ez ellentmondás.
Minden friss rajta :/ Megpróbálom felrakni ezt amit linkeltél ( ezt a platform frissítést )
Tökéletesen tudom használni mindenre, csak játékra nem.
Én megadtam a szükséges információt. Már csak az a dolgod, hogy előkapard az általános iskola alsó tagozatos anyanyelvkönyveidet, felkorrepetáld magad szövegértésből arra a szintre, hogy meg is értsd az elmondottakat, és aztán a további (újra)telepítésekkor a megfelelő módon járj el.
Egyébként ahhoz se kell nagy intuíció, hogy a hibaüzenetet dobó játék mappáját megnyisd, kikeresd benne a hozzá való dxredist telepítőt, és elindítsd ahelyett, hogy a neten keresgélsz hozzá ki tudja, micsodát...
Bocs a kötekedésért, de a hülyeséget csak egy bizonyos határig viselem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!