Zsoltikozma kérdése:
Üdv! Nem rég elkezdtem az eredeti Battlefield 3-n játszani mupltiplayer-n és sehogysem tudom észrevenni illetve észrevenni az ellenséget. Adjatok tanácsokat hogy hogyan észlelhetném könnyedén az ellenséget? , taktikai tanácsok? . Stb
Figyelt kérdés
Egy Dm szerverre járok,2pálya van a Nowshahr csatorna és a Kharg sziget,ha tényleg segíteni szeretnél akkor olyan tanácsokat adj ami tényleg segít azon hogy jobb legyek.
Előre is köszönöm a válaszokat
2014. máj. 29. 09:07
1/9 anonim válasza:
Gyakorolj :)
BF3-mal még nem játszottam, csak a régebbiekkel. Azokban votlak botok (singleplayer). Akár ott is gyakorlhatnál pár hétig mondjuk. Egyre erősebb botok ellen... (Ott nem "égsz le" senki előtt...)
2/9 anonim válasza:
bf3-ban nincsenek botok .. elég gagyi játék .. nonskilled emberek is lehetnek prok szerintem csak fel kell térképezni a helyeket amihez idő kell mivel nagy pályák vannak szval mást nem tudsz tenni figyelsz és tanulsz !
3/9 anonim válasza:
bár egy bf3 -tól ne is várd azt mint egy cal of duty vagy counter strike játéktól hogy egyfolytában közel harcba keveredsz itt mondhatni másabb a lényeg elfoglalni kell támaszpontokat .. persze van squad is.
4/9 anonim válasza:
Mondjuk épp egy Noshahr Canals DM eléggé pörgős tud lenni. Amúgy tényleg az a megoldás hogy figyeled a többieket, és játszol.
Egy idő után kitanulható hogy egyes pályákon mikor merről jönnek, vagy épp merről nem várnak támadást, onnantól meg reflexek kérdése.
5/9 A kérdező kommentje:
Esetleg az ellenség gyorsabb észrevételére,jobb célzáshoz tanácsokat tudtok adni?
2014. máj. 30. 09:05
6/9 A kérdező kommentje:
De hát egy DM szerveren és 2 pályán szinte kiszámíthatatlan hogy honnan fognak jönni
2014. máj. 30. 09:33
7/9 anonim válasza:
Ott is kiszűrhetőek a támadási irányok, de DM-ben leginkább reflexek kellenek, ezt nem tudod jobban kitaktikázni.
8/9 anonim válasza:
ha reflexes fps játékot akarsz ved meg a cs go-t
9/9 Attila211 válasza:
Az én tanácsom az az hogy nézd gyakrabban a térképet mert az nagyon sokat segít és a célzáshoz meg gyakorolj ha nem megy annyira a gyakorláshoz menj fel egy szerverre és addig gyakorolj amíg nem mondják rád hogy csaló és ne fuss előre mint egy állat mert ez nem Call of Duty.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!