Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptopomba új videókártya...

Laptopomba új videókártya kell (? )

Figyelt kérdés
Szóval kell egy új vidikártya, a kérdés: Ha veszek bele/hozzá egyet utána szét kell szerelni vagy hogy megy ez?

2014. máj. 27. 15:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz ujat belerakni max ha ceszel egy cpu-t és abba van be integralva,de ez fugg a geptol.
2014. máj. 27. 15:18
 2/8 anonim ***** válasza:
2014. máj. 27. 15:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az nem cserélhető, csak kompletten az alaplappal. (drága lesz!)

Vagy ha hozzáértő vagy és alkalmas rá a laptopod akkor ez is egy lehetőség:

[link]

2014. máj. 27. 15:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis a GPU a prociba van integrálva, de kérdés mi ment tönkre...
2014. máj. 27. 15:24
 5/8 anonim ***** válasza:
"Vagyis a GPU a prociba van integrálva" ezt miből gondolod? Nekem van benne is, meg mellette, a lapon is...
2014. máj. 27. 16:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, csak következtettem. Ha új kártya kell egy (nem írta le milyen) laptopba, feltételeztem azért, mert meghibásodott és nincs rajta kép mondjuk. Ebben az esetben ha nem az integrált sérült volna akkor adna képet valószínűleg. (vagy nem..) De igazából lényegen nem változtat: laptopba nem lehet úgy videokártyát cserélni mint egy asztaliban. Ahol pedig van rá mód ott meg nagyon drága, tehát nem éri meg.

2014. máj. 27. 18:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, nagyon pontatlan a kérdés de nagyon nem értek hozzá. a lényeg körülbelül annyi, hogy több játéknál is kiírta, hogy nem megfelelő a kártya és rokonom szerint venni kéne bele (meg infótanár szerint is) egy újat.
2014. máj. 27. 18:53
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem valamit félreértettek vagy azt hiszik asztali géped van
2014. máj. 27. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!