Hangkereső és hangvágó program?
Figyelt kérdés
Ismertek olyan programot amivel azt tudnám megoldani h egy hosszú hangsávból a sávjaiban ugyan olyan fajta (durranás,csattanást) megkeresni és kivágni?
Tehát lényegében több órás videó anyagban, ugyan olyan hangrezgések vannak, amit nem szeretnék egyesével kivágni és törölni.
Van esetleg olyan program ami megkönnyítené a dolgomat?
2014. máj. 27. 10:59
1/3 anonim válasza:
ezt használtam valamikor, és dereng, hogy van benn valami olyasmi, hogy a kijelölt "zajdarabot" le tudom szűrni (nem kivágni kéne, mert akkor rövidebb lesz a filmnél) [link]
ami biztos, az, hogy ebben van ilyen : Adobe Audition , csak fizetős (járj utána)
2/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen, zajcsökkneés valóban van benne de keresőt nem találtam. A másik progit amit írtál azon szerintem is tuti lesz ilyen, még nem jöttem rá hogyan mondjuk, aki kicsit jártasabb a használatába leírhatná hogyan kell :)
2014. máj. 27. 13:13
3/3 anonim válasza:
basszus ... megnyitottam az Adobe-t és nem találom mivel csináltam, mert olyan régen volt ... dereng, hogy alapzaja volt a mikrofonnak, és úgy szűrtem ki az egészből, hogy egy csendes szakaszt kijelöltem benn mintának (úgy csendes, hogy csak a miki zúgása volt), és azzal végig vágta az egészet ... tehát ahol talált olyan zajt, azt eltüntette ... kísérletezz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!