Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Win8.1-esre valaki illesztőpro...

Win8.1-esre valaki illesztőprogram?

Figyelt kérdés
A minap vettem egy usb kábelt de a laptopom nem ismerte fel (pedig eddig mindent felismert) a telefonom töltésén kívül másra eddig nem tudtam használni pedig már mindent csináltam. A telefonom samsung pocket neo androidos a gépem hp és win8.1 van rajta nem biztos forrásból. A kábel hama Micro-USB 2.0-Kabel Maximum gyorsasága 480Mbit/s. Kérlek segítsetek rajtam hogy tudjam csatlakoztatni a telómat a gépemhez!

2014. máj. 26. 16:13
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
A gép nem is tud egy kábelt felismerni. Az egy darab vezeték, semmi több. Nem szolgáltat semmilyen információt a gép számára.
2014. máj. 26. 16:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Föl kellene telepíteni egy olyan programot, amely révén a telefon a számítógéppel tud kommunikálni. Olyan telefonok mellé szoktak adni egy telepítő MiniDisc-et, amelyek külön program nélkül nem képesek kommunikálni a számítógéppel.
2014. máj. 26. 17:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Kell hozzá a Kies, ami tartalmazza a szükséges drivereket :

[link]

2014. máj. 26. 19:40
 4/6 A kérdező kommentje:
a kiesnél ezt irja ki miután letöttem telepíteni kell a Windows Media Features Pack programcsomagot. Ilyenkor mit csináljak?
2014. máj. 26. 20:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Pl. telepítsd...

[link]

2014. máj. 26. 20:29
 6/6 A kérdező kommentje:
de ugye ettől nem fogok regisztrálódni a microsoft-hoz mármint hogy niinenstől kód meg jelszó meg ilyen marhaságok kellenek a géphez?
2014. máj. 26. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!