Nem tudok háttérképet betenni?
Leírom mi történt,kíváncsi vagyok valaki tud-e segíteni.
Van két különálló winchester a gépen C: D:.
Az op rendszer a C:-n van.Én formáztam a D: meghajtót annak érdekében,hogy a virtuális memóriát arra tegyem át.Hatalmas nehézségek árán sikerült is.Úgyhogy most a vmemória a csak D:-n van ott is csak egy neki elkülönített 3Gb patition-on.
Szóval miután ezt csináltam az asztalon a háttérkép eltűnt,arra gondoltam biztos a D:-n volt,de nem megtaláltam az asztalon egy mappában.Be akartam tenni,kétszer rákatt,de semmi.Még az alkalmazás fül sem jelenik meg.Azóta egyetlen más képet sem tudok betenni,csak a Windows saját képeit.Azok mennek.
Miért????
Mi lehet a gond?
Egyépként az egér sem akart elősször elindulni.
Optikai USB-s egér.Világított de nem ment.Kihúz bedug és elindult.Ujjraindítás után ismét nem indult ugyanez a művelet.
Futtattam rajta egy Windows Doctor-t,Window Registry Repair,CCleanert és egy Toolwiz Care-t.Azota az egér rendbe jött.
De a gyári képeken kívül továbbra sem tudok semmi mást betenni!
Tud valaki segíteni?
Az eszközkezelőben találta egy felkiáltó jelet.
SCSI és RAID vezérlók
NERO IMAGEDRIVE SCSI Controller
Ha illesztő programot frissíteni akarom elindul,de a telepítés közben leáll és többek közt az írja ki,hogy A szolgáltatást nem lehet elindítani,mert tiltott,vagy nem tartozik hozzá engedélyezett eszköz.
Mit tudok tenni?
Hát köszönöm szépen a válaszokat!!!!!!!!!!!!
Egy napba telt,de rájöttem.
DE HOGY EL NEM MONDOM
AZ TUTI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!