Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem tudok háttérképet betenni?

Nem tudok háttérképet betenni?

Figyelt kérdés

Leírom mi történt,kíváncsi vagyok valaki tud-e segíteni.

Van két különálló winchester a gépen C: D:.

Az op rendszer a C:-n van.Én formáztam a D: meghajtót annak érdekében,hogy a virtuális memóriát arra tegyem át.Hatalmas nehézségek árán sikerült is.Úgyhogy most a vmemória a csak D:-n van ott is csak egy neki elkülönített 3Gb patition-on.

Szóval miután ezt csináltam az asztalon a háttérkép eltűnt,arra gondoltam biztos a D:-n volt,de nem megtaláltam az asztalon egy mappában.Be akartam tenni,kétszer rákatt,de semmi.Még az alkalmazás fül sem jelenik meg.Azóta egyetlen más képet sem tudok betenni,csak a Windows saját képeit.Azok mennek.

Miért????

Mi lehet a gond?

Egyépként az egér sem akart elősször elindulni.

Optikai USB-s egér.Világított de nem ment.Kihúz bedug és elindult.Ujjraindítás után ismét nem indult ugyanez a művelet.

Futtattam rajta egy Windows Doctor-t,Window Registry Repair,CCleanert és egy Toolwiz Care-t.Azota az egér rendbe jött.

De a gyári képeken kívül továbbra sem tudok semmi mást betenni!

Tud valaki segíteni?

2014. máj. 26. 15:06
 1/3 A kérdező kommentje:

Az eszközkezelőben találta egy felkiáltó jelet.

SCSI és RAID vezérlók

NERO IMAGEDRIVE SCSI Controller

Ha illesztő programot frissíteni akarom elindul,de a telepítés közben leáll és többek közt az írja ki,hogy A szolgáltatást nem lehet elindítani,mert tiltott,vagy nem tartozik hozzá engedélyezett eszköz.

Mit tudok tenni?

2014. máj. 26. 16:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Mit nem adnák egy válaszért!
2014. máj. 26. 17:59
 3/3 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm szépen a válaszokat!!!!!!!!!!!!

Egy napba telt,de rájöttem.

DE HOGY EL NEM MONDOM

AZ TUTI

2014. máj. 26. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!