Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Számitógép bekapcsol, de...

Számitógép bekapcsol, de olyan mintha a monitor kilenne kapcsolva?

Figyelt kérdés
nos ezt furcsán fogom meg fogalmazni,lényege az hogy megy a gép és mintha kikapcsolna a gép,már egyre többször van ez,most is ,bekapcsolom és nem jön be még bootolni se tudnám,fekete kép,villágit a led mintha menne a gép de nem tudok semmit csinálni,először azt hittem a monitor a baj de nem,hanem a gép ,nem értem mit lehet tenni,érzékeli hogy baj van ,me javítja magát,2 szer tettem újra eddig .de áhh :( megint ellő jött ez a probléma mi lehet a megoldás ,talán szerviz ? valakinek ötlete ?

2014. máj. 25. 16:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Táp, videokártya vagy memória hiba. Nem pityeg a gép?
2014. máj. 25. 16:46
 2/4 A kérdező kommentje:
gyanakszom ezekre .köszi !
2014. máj. 25. 19:24
 3/4 A kérdező kommentje:
de most azért figyelgettem és ilyen mintha pörögne valami olyan hangott add néha ,mintha valami elakarna indulni aztán leáál
2014. máj. 25. 23:01
 4/4 A kérdező kommentje:
videókártya volt halóó
2014. júl. 16. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!