Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Windows XP-men a Star-->Vezé...

A Windows XP-men a Star-->Vezérlőpult-->Biztonsági központ-ban ott a vírus védelmet elavultnak jelzi. Mit tegyek, hogy ne legyen elavult? Kell valami frissítést tolni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 23:09
 1/10 anonim válasza:
antivirus...
2009. dec. 29. 23:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez milyen virusirtó? Vetted vagy ingyenes?
2009. dec. 29. 23:33
 3/10 anonim ***** válasza:
nem tudom a legjobb amit tudok javasolni tolts le egy virus irtot javaslom az avast antivirust egyreszt kur*va jo masreszt meg ingyenes csak bekel regisztralni beirod a google ba hogy:avast antivirus download vagy letoltes es letoltod remelem segitettem
2009. dec. 29. 23:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát Norton és vettem(de csak 1× fizettem érte)
2009. dec. 30. 00:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Norton Interet Security? Ha lejárt, akkor meg kell venned hozzá újra a licenszét.
2009. dec. 30. 00:23
 6/10 anonim ***** válasza:
De hát minek neked a fizetős Norton,mikor van másik, ingyért.
2009. dec. 30. 09:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Töltsd le a NOD32-t hozzá pedig egy ilyen fix szerűséget ami 2050-ig jó :D Nekem minden rendben megy vele.
2009. dec. 30. 13:03
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát előbb volt nekem a Norton Internet Security(még mindig fent van) aztán meg frissítette magát és most a Norton Security Scan is fent van,mert le töltötte magának.
2009. dec. 30. 15:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezt a Norton Security Scant az Adobe frissitésekhez szokták küldeni, már ha bejelölöd, hogy kéred.
2009. dec. 30. 16:35
 10/10 anonim ***** válasza:
de a norton nagyon rosz ezt nem csak ugy mondom tapasztalatbol rengetek virus beenged szinte semire se jo a nod32 az esetleg kiirtja a trojait de mastz nem a CC+ arrol en jokat hallotam meg az avastrol is de minek fizetsz szarert mert van norton 10k ert is es az is szar...
2009. dec. 31. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!