Mitől lehet, hogy az utorrentnél a beállítás kalauznál a sávszélesség és a hálózat tesztelésnél mind a kettő zöld pipát kap, de a kliens alján lévő sárga figyelmeztető háromszög nem vált zöld pipára vagy éppen nem is látszik ott semmilyen ikon?
idézet :
2014-05-08
Utorrent3.4.1
Kedves Felhasználóink!
Az oldal vezetősége úgy döntött hogy a felhasználók érdekében betiltja az utorrent 3.4.1-es használatát az oldalon.
A 3-as széria használatát kerüljétek ha lehetséges a félreértések elkerülése végett!
Oka:
Hamis adatokat küld a tracker felé,
letöltési és a feltöltési adatmennyiség is hibás.
A tiltás 11-én vasárnap 20:00 után lép érvénybe addig mindenkinek lehetősége van ,
egy másik stabil kliens telepítésére.
Ajánljuk az utorrent 2.2.1-t.
*Staff
---
És már nem is először szólnak hogy a 3-as széria nem jó !!!
Úgy látszik minden zárt* torrent oldalnak ki kell írnia a főoldalára ,
Tiltott torrent kliens-ek listája és amíg ott nem szerepel majd a 3-as széria jelzése ,
addig senki nem figyel oda .
Csinálj képeket a torrent kliens beállításának oldalaiból .
(Általánostól - program futtatásig , 15 darab képet jelent)
Az elmentet képeknek a legegyszerűbb módja a torrent kliens beállításaid megőrzésére .
Kis helyet foglalnak a képek , és a képek segítségével még ellenőrizni is lehet a beállításokat .
Amit pedig te szándékosan változtatsz meg arról új képet vagy felül írva a régit mentheted .
(Én már tudom fejből a beállításokat mit és hová kell képek nélkül is)
---
Az hogy mitől nem tölt vissza a torrent kliens az sok összetevőtől függ .
PL : nincs kinek feltölteni, ...stb.
---
portable - röl inkább én nem nyilatkoznék .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!