15-20ezer, max 25ezer! Forintból milyen konfigurációt tudnék összerakni? Többi lent.
NEM nagy dolgokra használnám! Annyit szeretnék, hogy kisebb játékok, programok pl.: CoD2, LFS, FLStudio, CoD4 menjen rajta. Semmi nagyobb játékot nem szeretnék rá! Nem gamer pc kell nekem! A legolcsóbb és legjobb, legnormálisabb megoldásokat várom. Elképzelésem, hogy VISZONYLAG normális gépem legyen. Nem kell oktatni, magam is nagyon jól tudom, hogy ez az összeg kevés hozzá, de ennyit tudok rá szánni! Nem fogom éjjel nappal bűvölni.
Azt is tudom, hogy ennyiből normális gép nem születik, de kíváncsi lennék a véleményetek! Előre is köszönöm a válaszokat!
Meg szerintem azt is leírtam, hogy tudo, hogy enniből normális gép nem születik. Csak a véleményetekre voltam kíváncsi, Kedves Szúrkáldók!
nem ihperszupergyors gép kell nekem mint nektekvan 500ezerért. nemmindenki teheti meg! Elég nekem, ha elfut 'high'-on a játék és NEKEM az már TÖKÉLETES. Ha ti ennyivel nem elégedtek meg, akkor bizony kocka fejetek is van...
Ki mondta, hogy új cuccokat szeretnék? ha valaki látta a kérdésemben, bemásolná? Nagyon okosak vagytok :)
köszi.
"15-20ezer, max 25ezer! Forintból milyen konfigurációt tudnék összerakni? Többi lent."
Konfiguráció = Egyedileg összepakolt cuccok általában PCX.hu-ról vagy iPon.hu-ról :)
Még használt alkatrészekből se lehet ennyiből gépet összerakni,max. egybe venni....
Kedves kérdező a "15-20ezer, max 25ezer" keret tényleg szűk - és leginkább a COD4 ebben a kívánalmak leggyengébb láncszeme.
Teljesen újonnan - normális keretek között - ez semmikép nem vitelezhető ki ilyen pénzügyi keretből, ezt szerintem magad is belátod.
Ha valami használt eszközökkel foglalkozó komolyabb cégtől (akik talán le is tesztelik a gépet) származó brand (vagyis gyárilag - HP, Fujitsu Siemens, Dell - összerakott) erősebb irodai gépet nézünk, a COD4-nek ajánlott (nem minimum!) hardverkövetelmények ( [link] ) tükrében, külön videókártya (tehát integrált videókártyával) nélkül (szóval proci+RAM tekintetében) épp a pénzügyi keret tetejét súroló konfigurációkat lehet találni:
* [link] - 20900+Áfa
* [link] - bár ebbe még raknék 1 GByte RAMot
Magánszemélytől származó használt géphez meg szerencse kell - mert sajnos sok túlhajtott, nem karbantartott, pormacskás hűtőventis, Vargáné és Társa/Codegen/noname tápegységes, alacsony merevlemez-kondícióval rendelkező, elöregedett "rettenetet" lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!