Valaki megirná ide anyámnak hogy nem lehet ingyen windows 8 laptopra?
-roland akkor most windows 8 at akarsz rárakni -nem mert az 25 ezef orint! -hát de akkor eladó kérem mi a külömbség a widows és a linux között? -a windows kicsitt drgább anya és... kérem a fiam nem tudja használni a gépet nem tudna segíteni elvileg nincsen rajta op rendszer -ANYA elondtam hogy van rajta op rendszer csak nem olyan hanem parancssoros! és egy másik kéne -akkor miért nem nézted meg online hogy milyen rendszer van rajta? vehetettél volna windows 8-at (aztán később pedig megállapodunk az eladóval hogy elviszik néhány napra és vissza adják úgy hogy jó lesz ubuntuval erre mikor elmegyünk) -roland most miért nem windows raksz rá most inygen megkaphatnád? -????????mivan anya te megvagy mostanában? nem anya most ubuntut raknak rá ugysem tudod miaz de mindegy -de az eladó mondta hogy most windows is rakhatnak rá ingyenÚ -anya arról volt szó ha windows akarunk rárakni akkor kikel fizetni és most elviszik a gépet és raknak rá... és így tovább a beszélgetés
facebookon írtam másnak nem akartam megint megírni és elolvasni tehát csak nagyjából tudom mivan de mondom a lényeget: anyukám még most is azt hiszi hogy a windows 8at ingyen megkaptam volna és most mindenkinek azt meséli:azt elfelejtettem hozzá rakni hogy a BIOS-t lekódoltam és azt nem veszik ki ingyen és anyukám szerintem erre gondol valahogyan vagy az ingyen linuxra nem tom! de a BIOS kódott tudom és elmondtam az embereknek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!