Valamilyen bajt okozhat, ha a gép állandóan hibernálva van és nem kikapcsolva?
Google-t sem ismered?
Tessék: [link]
#4, dehogy ismerem a Google-t, az itt elért helyezéseimet úgy hoztam össze, hogy már úgy születtem, hogy tudom a kérdésekre a választ. Nem tudom, talán a genetika...
A Google arra viszont nem fog tudni választ adni, hogy te mi kifogás találtál a válaszban, amiből leszűrted, hogy nem értem a különbséget a kikapcsolás, altatás és hibernálás között. Ezért kértem, hogy magyarázd el!
Azóta is várok a válaszra!
A hibernálás valóban leállítja a gépet, de nem az operációs rendszert. A gép indításakor a memóriakép a HDD-ről töltődik be és a programok kb annyit érzékelnek, hogy az imént még este 8 volt, egy másodperccel később már reggel 8.
Ilyenkor az alkalmazások nem inicializálódnak újra, kb mint ha folyamatosan futnának, nincs hideg indításuk.
Ha ilyenkor belassulnak a programok, az orvosolható egy program újra indítással, de ha az oprendszer kezd el lassulni, szétesni, azt a hibernálás és az altatás nem orovosolja, mert pontosan ugyan az a szétesett memóriaképet kapja vissza a rendszer induláskor.
Ezek ismeretében, akkor kinek hiányosak az ismeretei?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!