Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan használjam az elsö...

Hogyan használjam az elsö notebookomat azelsö linuxommal? mikor elindítóm valami parancssor félét rak be és letöltöttem az ulbuntut (többi lent)

Figyelt kérdés
szóval ládtam hogy mikor elíndítom a notebookom akkor kijön egy ablak és ha nem lépek az ablakban semmit akkor az elsőt betölti utomatikusan(2 lehetőség van) az első az az azthiszem hogy futassa a linuxot a második hogy usb pendriveról keresztünl telepítsem) na én letöltöttem egy másik gépről az ulbuntut és egy prógrammal ráirtam egy pendrivera és beraktam a notebookomba és rámentem hogy bootolja az usb-ről erre már úgynézet ki csinált valamit de aztis ilyen parancssoros dologban és aztán kész let 100% utána megint valami parancssor és abba minden féle dolgok lehet bele irni!
2014. máj. 18. 22:24
 1/2 CspCsj ***** válasza:

Itt már adtam leírásokhoz linket:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..

Ha valami nem tiszta, nyugodtan szólj!

2014. máj. 18. 22:57
 2/2 anonim ***** válasza:
53%

Te valami értelmi fogyatékos vagy amúgy?

Miért nem bízod olyan emberre a géped, aki legalább írni-olvasni tud?

2014. máj. 19. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!