Mit tegyek, ha kékhalál van a gépemen? (Többi lent! )
Kék halált kapott a windows-om és helyreállító lemezzel szeretném kijavítani a hibát. Viszont a helyzet az, hogy nem jelenik meg a listában az operációs rendszer, (a rendszer-helyreállítási beállításoknál), ezáltal nyílván nem tudom kijavítani a hibát.
Korábbi állapotba sajnos nem tudom visszaállítani, mert nincs rendszerképem.
Illesztőprogramok betöltése gombra kattintva, fogalmam sincs, hogy mit töltsek be.
Azt se tudom, hogy mi a baj, annyit akartam, hogy egy programmal dinamikus merevlemzt alap lemezé visszaalkaítani.
Valaki tudna valami ötletet adni a javításra, az újratelepítésen kívül? Van valami program, ami helyreállítja a sérült windows indítófájlokat?
Ha parancssort tudsz indítani :S akkor
chkdsk /f
parancsot futtass.
Eszközillesztővel kapcsolatos problémák
„Stop 0x0000007B” hibaüzenet jelenhet meg az alábbi esetekben:
Nincs beállítva a rendszerindítási folyamat során való elinduláshoz egy olyan eszközillesztő, amelyre szüksége van a számítógép rendszerindító vezérlőjének.
Megsérült egy olyan eszközillesztő, amelyre szüksége van a számítógép rendszerindító vezérlőjének.
A Windows XP beállításjegyzékében (korábbi nevén rendszerleíró adatbázis) megsérültek az eszközillesztők rendszerindításkor történő betöltésének módjára vonatkozó adatok
forrás: [link]
Te! Má' nem azé' de nem winxp-d van?? Olyan xp-s ez a kékhalál, nem?? Bocsi, csak én azt hittem 7-esnek másképp néz ki. :SS
Windows 7 Home Premium 64 bit :)
Köszönöm a segítségeket, de megoldódott. 5000 ft-ba került újratelepítéssel együtt. Szerelő szerint jól elrontottam, alig bírta megcsinálni. Adataim többségét vissza tudtam hozni, amit meg nem az nem is lényeges :D
Szóval ezt viszonylag jól megúsztam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!