Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit csináljak a sok Windows...

Mit csináljak a sok Windows frissítéssel?

Figyelt kérdés
Minden nap 60-90 frissítést telepít. Tudom, hogy lehet beállítani, pl. akkor telepítem, amikor én akarom, de nem lehetne egyszerűen hidegen hagyni?

2014. máj. 18. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Annyi egyszerre mindig? Nem az van, hogy hiba miatt visszavonja?
2014. máj. 18. 11:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Valódi a Windows a gépeden?
2014. máj. 18. 12:55
 3/4 anonim ***** válasza:
uccsó... :D minden windows valódi... a sorozatszám a lényeg... de am vagy tedd ujra a rendszert vagy kapcsold ki teljesen a frissítéseket, vagy ha kellenek szedj le valahonnan egy integrált rendszert amiben alapból benne vannak... egy időben nekem is csinálta bár szórakozott velem... feltettem, feltelepített minden frissítést aztán egy hét mulva ujból volt 200 uj frissítés, aztán bementem az előzményekhez és ott mind sikertelen telepítésként jelezte őket... aztán volt hogy feltolta bennem a pumpát, ujratettem akkor meg semmi baja nem volt, aztán következő ujratelepítés után megint ganéskodott
2014. máj. 18. 14:48
 4/4 A kérdező kommentje:
És fontos lenne, hogy telepítsem ezt a sok frissítést? Már gondolkodtam, hogy egyszerűen leállítom, és azt csinál, amit akar... :D
2014. máj. 18. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!