DiMyTrI kérdése:
Ezt a gépet mennyiér lehetne eladni?
Figyelt kérdés
2éve vettem 60rongy volt a gép plusz 10 a vinyó van benne egy amd raedon HD 6670 és egy intel core cpu g645. Elakarom adni mer megyek továbbtanulni és laptopot szerenték.2014. máj. 17. 20:59
1/2 Tengor válasza:
Túl sokat nem tudtunk meg róla. Ha ennyiből kell gazdálkodni, akkor olyan 40-et ha kapsz érte már örülhetsz.
2/2 levis56 válasza:
Megmondom őszintén én ha használtat vennék semmi esetre sem magánszemélytől,hacsak nem ismerős. Egy év garival lehet megbízható gépeket kapni legfeljebb+VGA kell bele. Én két konfigot is árulok a mai új technológiával,bőven értéken alul de nincs rá kereslet,az emberek nagy része megveszi alkatrészenként a legújabb hardvereket,összerakja maga és nem sokkal kerül többe mint egy használt zsákbamacska,és még gari is van rá.kis pénzű embereknek lehetne eladni,viszont akkor erősen értéke alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!