Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Balra zárt szöveg mehet a...

Balra zárt szöveg mehet a kiadónak? Vagy alakítsam át?

Figyelt kérdés
Néhány oldal van hátra a regényemből, és utána szeretnék megpróbálkozni pár könyvkiadónál. Azonban akadt egy kis gond. A szöveget végig Shift+Enterrel tördeltem, így nem tudom rendesen sorkizárttá alakítani, hanem most balra zárt a kézirat. Csaknem 400 oldalas szövegről van szó, úgyhogy hosszadalmas lenne az összes Shift+Entert Enterre váltani. De vajon a kiadó, ha véletlenül megtetszik neki az írásom, elfogadja-e a balra zárt kéziratot? Tud vele kezdeni valamit, ha így küldöm el?

2014. máj. 16. 10:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Altalaban nem az iro feladata a szoveg formazasa,erre kifejezetten alkalmaz dolgozokat az adott kiado ceg...
2014. máj. 16. 10:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Meg akkor is meg lenne az eselye hogy elfogadjak ha az egeszet 72-s Comic Sans betutipusba,egy blokk szovegkent kuldod el 9000 oldalon...

Amennyiben a tartalma jo,a formazas miatt ne aggodj :)

2014. máj. 16. 10:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors (és megnyugtató) választ! Szép napot! :)
2014. máj. 16. 11:00
 4/5 Tengor ***** válasza:

Keresés és csere ad lehetőséget arra, hogy az összes sortörést bekezdés törésre alakítsd.

Egyébként szokj le a Shift + Enter használatáról, ezért már hatodikban is egyest adnak!

2014. máj. 16. 11:47
 5/5 anonim válasza:

Ha Wordben írtad:

Ctrl+H ("Keresés és csere" ablak "Csere" füle)

keresett szöveg: ^l [ez a sortörés, L betű, nem 1!]

csere erre: ^p [ez a bekezdés]

Ez Word 2010-ben tuti jó, de szerintem más verziókban is ez.

2014. júl. 17. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!