Hogyan írjak ki egy MP4 formátumú 200MB-os videót?
Kérdező írja: "Igen MP4 formátumú..."
Lehet, hogy a kiterjesztés MP4 ami önmagában még nem garantálja, hogy az egy ugymond szabványos MP4 fájl. Lehet benne bármi. Nézz utánna mit tud a lejátszó és olyan formátumot használj.
Kétféle hibalehetőség is van: az egyik, mint írták is előttem, az MP4 tulajdonképpen nem formátum, hanem egy úgynevezett konténer: vagyis "belülről" többféle lehet. Ezeknek nem mindegyikét szeretik az asztali lejátszók.
A másik hibalehetőség. maga az újraírható lemez! Sok olyan lejátszó van, még a márkásabbak között is, amelyik nem szereti az újraírható lemezt. Amikkel eddig konkrétan találkoztam: Panasonic DMR-E55 DVD Recorder (se írni, se olvasni nem hajlandó újraírható lemezt), valamint egy LG DVD5353 típ. lejátszó. Az újraírható lemezt be sem olvassa.
De írhatnám az otthoni Philips (a számát nem tudom fejből, nem mai gyerek) lejátszóm, ami ugyan felismeri, hogy MP4, de abból csak némelyiket tudja kezelni.
Ha a kiírt anyagot a számítógép felismeri, képes visszajátszani, akkor a lejátszóban kell keresni a hiba okát.
Én itt nem dobálóznék olyan szavakkal, mint a "konténer".
Még a végén rákérdeznek, hogy:
Az meg mi?
És akkor ki kell fejteni...
És ez téged zavar?
Ha egyszer úgy hívják... akkor az miért "dobálózás"?
De ha nem tudod, mi az, utána is nézhetsz. Hogy lásd, kivel van dolgod, segítek: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!