Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan írjak ki egy MP4...

Gold1995 kérdése:

Hogyan írjak ki egy MP4 formátumú 200MB-os videót?

Figyelt kérdés
BurnAware Free-vel dolgozok és egyszerűen vagy a méret vagy a formátum vagy maga a program a baj. Újraírhatóra írom ki hogy ha esetleg nem sikerül akkor nem kell kidobni csak újraírom

2014. máj. 14. 22:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A kúlcsszavak közt írt NERO jó is lessz!
2014. máj. 14. 22:05
 2/16 Lajos54 ***** válasza:
Most akkor tulajdonképpen mi a gond?
2014. máj. 14. 22:06
 3/16 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy probáltam kiírni MP4 formátumba újraírható lemezre a videót de nem akarja lejátszani egyik DVD lejátszóm se. És nem tudom mivel van a probléma
2014. máj. 14. 22:09
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy magával a fájllal van a gond? Biztos, hogy MP4? Az, amivel le akarod játszani egyáltalán képes MP4 lejátszásra?
2014. máj. 14. 22:12
 5/16 A kérdező kommentje:
Igen MP4 formátumú de Freemake Video Converterrel próbáltam már átkonvertálni AVIba MPEGbe,DVDre
2014. máj. 14. 22:15
 6/16 anonim ***** válasza:
A lejátszó leírásában benne van hogy mp4-et játszik?
2014. máj. 14. 22:16
 7/16 anonim ***** válasza:

Kérdező írja: "Igen MP4 formátumú..."

Lehet, hogy a kiterjesztés MP4 ami önmagában még nem garantálja, hogy az egy ugymond szabványos MP4 fájl. Lehet benne bármi. Nézz utánna mit tud a lejátszó és olyan formátumot használj.

2014. máj. 14. 22:42
 8/16 Lajos54 ***** válasza:

Kétféle hibalehetőség is van: az egyik, mint írták is előttem, az MP4 tulajdonképpen nem formátum, hanem egy úgynevezett konténer: vagyis "belülről" többféle lehet. Ezeknek nem mindegyikét szeretik az asztali lejátszók.

A másik hibalehetőség. maga az újraírható lemez! Sok olyan lejátszó van, még a márkásabbak között is, amelyik nem szereti az újraírható lemezt. Amikkel eddig konkrétan találkoztam: Panasonic DMR-E55 DVD Recorder (se írni, se olvasni nem hajlandó újraírható lemezt), valamint egy LG DVD5353 típ. lejátszó. Az újraírható lemezt be sem olvassa.

De írhatnám az otthoni Philips (a számát nem tudom fejből, nem mai gyerek) lejátszóm, ami ugyan felismeri, hogy MP4, de abból csak némelyiket tudja kezelni.

Ha a kiírt anyagot a számítógép felismeri, képes visszajátszani, akkor a lejátszóban kell keresni a hiba okát.

2014. máj. 15. 09:09
 9/16 anonim ***** válasza:

Én itt nem dobálóznék olyan szavakkal, mint a "konténer".

Még a végén rákérdeznek, hogy:

Az meg mi?

És akkor ki kell fejteni...

2014. máj. 15. 19:17
 10/16 Lajos54 ***** válasza:

És ez téged zavar?

Ha egyszer úgy hívják... akkor az miért "dobálózás"?

De ha nem tudod, mi az, utána is nézhetsz. Hogy lásd, kivel van dolgod, segítek: [link]

2014. máj. 15. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!