Gamer pc-t honnan rendeljem? PCX- vagy egy helyi üzletben?
A kérdésem az lenne, hogy honnan rendeljem a konfigurációt, amit össze raktam?
ipon,pcx, vagy inkább egy helyi üzetben.
Hallottam, hogy iponál és a pcxnél rengeteget kell várni a szervizelésre akár hónapokat. Nem szeretnék futkározni fogyasztóvédelemhez és egyéb hivatalos ntézményekhez menni csupán a garancia miatt.
A helyi üzletnél összerakott gép 20.000drágább, de oda ha beviszem napok múlva mehetek érte vissza..
Mennyi az esélye, hogy gyári hibásan érkezik a termék, vagy hamar meghibásodik?
Mert, ha nagyon ritka, akkor jobban megéré a webshop, hiszen 20.000 megspórolok.
Köszönöm a válaszokat.
Akkor inkább hozzárakok egy 20.000-t, vagy kisebb dolgot dolgot veszek bele. De így nem kell hónapokat várjak.
De nem várnék, ha hatóságokhoz fordulsz, akkor küldik egyből. Csak úgy vannak vele, hogy minek siessenek, ha nincs következménye..
Valóban, teljes mértékben igazad van.
Egyáltalán nem éri meg akkor nekem az a -20.000, hogy hónapokat várjak. Nem kockáztatok, vagy nem lesz baja, vagy lesz. Így tudom hogy megcsinálják. Itt van olyan üzlet, ahol örök év garanciát adnak rá. Ismerősöm 5éves RAM-ját megjavították.
Ha nem tudták volna, akkor nyilván kicserélték volna :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!