Számítógéphez egér: az olcsók, a közepes árúak és a drágák között mi a különbség? Van különbség? Milyen egeret érdemes venni?
Figyelt kérdés
Egérvásárlás előtt áll ismerősöm. A dizájn nem fontos neki. Főként internetezésre használja a gépet. Nem játszik. Filmeket, youtube-ot szokott nézni, néha e-mailezik.2014. máj. 13. 13:28
11/16 anonim válasza:
Az a meglepo, hogyha nincs rajta 5 gomba akkor mar nem is gamer?
12/16 Tengor válasza:
#11, mutass kérlek két gamernak titulált egeret, amin kevesebb, mint 5 gomb van! Már az Office egereken is van van a jobb, bal, középső és az előre-hátra lapozás...
13/16 A kérdező kommentje:
Igazán sokat segítettetek, minden hozzászólás építő volt, köszönjük mindegyikőtöknek, hogy írt, így már biztosan tudunk dönteni!!!
2014. máj. 14. 06:46
14/16 anonim válasza:
Apropo gombok száma: Én nemrég tudtam meg, hogy sok sima mezei egéren a görgőt a görgetésen és nyomáson (középső gomb) kívül balra és jobbra is lehet "billenteni". Most pont egy Logitech (RX250) egér van a kezemben, az is ilyen.
:)
15/16 A kérdező kommentje:
:-)
Köszi!
2014. máj. 14. 09:27
16/16 anonim válasza:
pl. RAZER ABYSSUS
Haveromnak van egy Razer Naga ja es engem cs:go kozben nagyon zavar (es kenyelmetlen) az a toh@dt sok gomb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!