Fghjkloi kérdése:
Számítógépemen nincs kép de búg mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
tegnap meg semmi baja nem volt este kikapcsoltam ma reggel meg mikor kapcsolom be sipolt furán de nem ugy mikor a ramnak van valami hibája hanem ez mas vilolt .kicseréltem az elemet benne már nem sipol de nincs rajta kép .bekapcsol meg minden csak kép nincs .mi lehet a baj?2014. máj. 13. 10:59
1/8 Tengor válasza:
Táp, alaplap, VGA, memória is lehet.
2/8 madmaxx válasza:
ha van alaplapi videókártyád dugd át oda a monitort, mert elemcsere után a BIOS ki van lőve, és azt vezérli meg. ...azon valszeg már a BIOS van betöltve, csak tudni akarja hogy mit változtasson.
ha az se megy, akkor némelyik alaplap "első indításkor" összeveszik a PCI Expr. videókártyával, és nem ad ki képet sehol, ilyenkor elsőre azt ki kell venni, ha meg sehol semilyen kép, lehet meghalt a videó.
3/8 A kérdező kommentje:
már kicseréltem a ramokat is meg megpróbáltam már másik videó kártyát + egy másik vinyot is de még mindig semmi ...folyamatosan sipol adid med ki nem zuzom vahy kapcsolom valami ilyesmi víó víó víó vahy valami hasonló
2014. máj. 13. 11:38
5/8 A kérdező kommentje:
ez egy régi gép a táp valami codegen 300w
2014. máj. 13. 11:42
7/8 A kérdező kommentje:
akkor ki kellene cserélnem a tápot
2014. máj. 13. 11:52
8/8 Tengor válasza:
Első körben igen. Aztán lehet továbbmenni, hogy nem-e döglesztette meg az alaplapot is esetleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!