Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék egy játékot...

Hogyan tudnék egy játékot feltelepíteni egy olyan gépre amin a rendszergazda megakadályozza ezt?

Figyelt kérdés

2014. máj. 12. 21:28
 1/9 csacsi2 ***** válasza:
100%
Sehogy. Használj portable játékot.
2014. máj. 12. 21:31
 2/9 A kérdező kommentje:
De nem tudnék valamilyen úton-módon bejutni a rendszergazdába és törölni a jelszavát?
2014. máj. 12. 21:38
 3/9 csacsi2 ***** válasza:
Ne várd el hogy bárki ilyesmire buzdítson! Arról nem is beszélve, hogy következményei is lennének! szóval (tudom a te dolgod) nem hiszem hogy megéri! Erősen titkosított rendszernél éveket is ígénybevesz a jelszó feltörés!
2014. máj. 12. 21:47
 4/9 A kérdező kommentje:

Persze az én felelősségem... nem... szó sincs szigorúan titkosított rendszerről csak egy szimpla iskolai könyvtári gépről :) abban a könyvtárban meg semmit nem vesznek észre ;)

nos hogyan tudnék bejutni? Win7 rendszerről van szó

2014. máj. 12. 21:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehet csökkentett módból szerintem .
2014. máj. 12. 22:12
 6/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam de úgy is kéri a jelszót... :(
2014. máj. 13. 07:07
 7/9 Tengor ***** válasza:

Esetleg ha nem játszani járnál a könyvtárba, hanem olvasni, akkor a szakirodalomban találnál választ a kérdésedre.

Ha ez nem megy, akkor fogadd el a választ és ne erőlködj!

2014. máj. 13. 07:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Több variáció is van:

1.: ha annyira nem értenek a számítógéphez, mint mondod, akkor próbáld megváltoztatni a számítógépen a dátumot, amit szintén csak akkor lehet, ha a jelszót tudod, nade ekkor jön a lényeg szólj a könyvtáros-néninek, hogy legyen szíves beírni a jelszót... :-) (majd figyelj!)

2.: Még nagyobb ötlet, ha írsz egy olyan programot, ami látszólag zárolja a gépet és látszólag kéri a jelszót a feloldáshoz (a program futtatás ugyanis nem jelszóhoz kötött :-))... ...és a programod csak annyit csinál, hogy megjegyzi a jelszót, amit beír a környvtáros... :-) ...természetesen ezt a programot nagyon profi szinten kell elkészítened, azonkívül, hogy ahova a jelszót beírja ott pontok jelenjenek meg, legyen valami komolyabbnak tűnő felülete is... :-)

3.: újratelepíted az egész rendszert, 45 perc alatt megvan... :-)

4.: [link]

2014. máj. 13. 09:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Hú igaz_mondó, ilyen hülye ötleteket rég hallottam...

G.

2014. máj. 13. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!