Szebasztian123456789 kérdése:
Az a kerdesem hogy windovs 7 em van es lehuzok valami jatekot es nem inditja el az eleoyo xp m ben a hang is benne volt es a grafikus kartya is es most at instalatam windows 7re es nem mennek megrobaltam lehuzni a Sis utilitit de nem segitett ?
Figyelt kérdés
#Krs
2014. máj. 11. 11:42
1/4 anonim válasza:
Miután föltelepítetted a win7-et, a drivereket fölraktad?
2/4 A kérdező kommentje:
Cdn gondolod hat nekem nincs cdm csak ugy vettuk ma a gpet a xp set hogy benne voltak a driverek es amikor atinstalatam ma nem ment seagebbol a hang se a jatekok amiket husztam le
2014. máj. 11. 11:47
3/4 Tengor válasza:
Netről gondolta #1, nem CD-ről. A CD-n legtöbbször már akkor elavult a driver, amikor a boltba kerül a hardver.
4/4 A kérdező kommentje:
hat hat nem netrol csak probaltam de nekem a gepen a hang magabol a gepbol megy a hang es amikor atinstalatam ma nem volt hang es arra milyen driver van hogy a hang a gebbol menjen ja es a sis utlitit probatam es nem segitett
2014. máj. 11. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!