Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki Lenovo...

Van itt olyan, aki Lenovo G505-ön használ linuxot?

Figyelt kérdés
Ha igen, pontosan melyik disztrót? Mennyire müködik rajta? És mennyire volt macerás feltelepíteni, és működésre bírni rajta? Vannak-e ilyen-olyan kompatibilitási problémák?

2014. máj. 10. 15:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nos Tom, meg fogsz lepődni, de ezen nem lepődtem meg. Leginkább azért, mert amikor utóbbra nézegettem ezt a típust a webshopokban, több helyen fel is volt tüntetve, hogy op.rendszer : kizárólag Win.8. Mint azt egy fentebbi kommentemben írtam, 8,8.1 menne rá.
2014. máj. 13. 10:01
 12/12 Tom Benko ***** válasza:
Hm. Előfordult már fordítva is. Sőt, a legviccesebb, amikor a microsoft által kitalált UEFI miatt pont a win nem volt telepíthető maceramentesen... Na mindegy, a lényeg csak annyi, hogy a hardvertámogatás hiánya már messze nem Linuxos jellemző, sőt, lassan egyenlő mértékű lesz win és Lin között. Éppen emiatt mondom, hogy kompatibilitási probléma nem valószínű, hogy lenne Linux használatakor sem. Viszont jól tetted, hogy érdeklődsz előtte.
2014. máj. 14. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!