Telefon micro USB töltő hiba (? )
Üdv!
Pár napja furán tölti a töltő a telefonomat (Alcatel OT 908, "ismertebb" nevén: T-Mobile Move). Eddig semmi baja nem volt (2012 óta van meg), rendesen töltődött.
Most viszont, ha töltőre teszem, k. 1,5x annyi ideig töltődik, ráadásul, ha leteszem az asztalra, és a kábel hozzáér valamihez, akár az asztal széléhez, nem tölti tovább.
Kipróbáltam egy másik micro USB kábellel, azzal tölti egy ideig. De nem mindig tudok felette ülni, hogy nézzem, mikor nem töltődik a telefon.
A telefont nem én vettem, de minden papír megvan hozzá. Így is bevihetem akármelyik T-mobile üzletbe?
Kb. mennyibe kerül a javítás?
Valami jó micro USB töltőt tud ajánlani valaki?
Előre is köszönöm a segítséget! :)
"Kipróbáltam egy másik micro USB kábellel, azzal tölti egy ideig. De nem mindig tudok felette ülni, hogy nézzem, mikor nem töltődik a telefon. "
Tehát lehet, hogy másik töltővel töltődik?
Ha igen, akkor a töltő (és annak valószínűleg a kábele) lehet hibás (megtört pl.)...
Töltőt szerintem sok helyen tudsz venni (akár tescoban, akár mediamarktban, akár az X Bt.-nél), mivel szerencsére már a legtöbb telefonhoz olyan micro USB-s töltő kell, mint a tiédhez.
"A telefont nem én vettem, de minden papír megvan hozzá"
A jótállási papír is?
Akkor mi tart visza hogy bevidd egy T-mobil szervízbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!