Akarok egy számítógépet venni és nem tudom hogy milyet?
A számítógép legyen olcsó játékra és netre kell.
A játék : GTA San Andreas, Minecraft, Need For Speed Carbon, Tomb Raider, Counter Strike 1.6, Stronghold Crusader 1, Fifa 07, FlatOut 1. játékokra kéne kb.
A neten : Facebook, E-mail és még letöltés.
Letöltés : Film, Játék, Zene, Kép.
A gép olcsó és jó legyen, netem van.
A gép ne legyen olyan full, de a játékokat vigye és a net is menjen rajta rendesen.
Köszönöm előre is...!!!
Egy megközelíthető árat mondhatnál...
Lottó nyertesnek még egy 2 milliós gép is ingyen van,ezáltal az olcsó szó relatív...
Melyik Tomb Raidert akarnád játszani? 2013-ashoz nem lehet 'olcsó gépet' kihozni...
A kérdés több ponton hibás:
"legyen olcsó játékra és netre kel." - Netezni szinte bármin tudsz, a játék és az olcsó sosem voltak összeillő fogalmak. A játékhoz erő kell, azt pedig meg kell fizetni.
"A gép olcsó és jó legyen" - Játéra szánt gépnél ilyen nincs. Vagy olcsó de sz@r, vagy drága és jó, vagy... nem, nincs több lehetőség.
"A gép ne legyen olyan full, de a játékokat vigye" - Most játszani akarsz, vagy diavetítést nézni? Ami nem full azon úgy sem mennek úgy a játékok ahogyan szeretnéd.
Javaslom, hogy vedd a fáradtságot és írd le mennyid van a gépre, aztán a többiek majd megmondják, mennyit tegyél még hozzá, hogy jó gépet legyen.
Hát még nem tudom de olyan max.25-30 ezer, de ááá nem tudom hogy legyen azért kevés.
Nem tudom...
25-30 ezerből akarsz gépet?....
A hangfalam került annyiba... gyűjts még kb. 60.000-t...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!