Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen esetben térül meg egy...

Milyen esetben térül meg egy számítógép ára? Na és ha gamer gépről van szó?

Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 20:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha dolgozol rajta. Ennyire egyszerű. Ha gamer gép, valahogy pénzt kell vele keresned, de ezt nem ajánlom.
2014. máj. 7. 20:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Abban az esetben, ha az neked munkaeszköz. A játék meg hobbi, az nem szokott magától megtérülni.
2014. máj. 7. 20:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Kösz a választ de kifejtenéd bővebben? Milyen munkákra gondoltál? És ha gamer gép akkor meg hogyan lehet? Tournamentekről hallottam, ahol fogadni lehet, más esetleg?
2014. máj. 7. 20:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Gamer gép nem térül meg sosem, mert a tulaj idővel fejleszti és az pénz és persze nem torrentezhet le minden játékot, a multi miatt kell vennie játékokat is.
2014. máj. 7. 20:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Bármi munka amihez gép kell, pl építész irodákban, egyéb mérnöki irodákban muszáj pár jobb gép, de ugyanígy a filmezés, 3D-s animációk, játékok készítésénél is, látványtervezésnél....amihez persze meg kell vedd a nem olcsó szoftvert is ami a gép árának sokszorosa lehet.
2014. máj. 7. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Meg állítólag létezik olyan, hogy online játékokban feltápolnak neked karaktert amit megvehetsz, bár az kb annyira kifizetődő mint a "kattints a linkre és szerezz pénzt" "munkák".
2014. máj. 7. 21:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Egy számítógép ára akkor térül meg, ha az nélkülözhetetlen a munkavégzésedhez. A számítógép bővítése akkor térül meg, ha a teljesítménynövekedés vagy funkcióbővülés hatására hatékonyabban tudod elvégezni a munkád, így ugyanannyi idő alatt több munkát tudsz elvégezni, azaz nagyobb bevételre teszel szert. Hogy példát is írjak: 3D renderelésnél vagy videószerkesztésnél nem mindegy, mennyi idő alatt végez a gép a munkával.

Játékgépnél ez nehezen értelmezhető, csak nagyon kevés játékos tud ilyenből megélni. Vannak pénznyereményért zajló versenyek, nyilván az ott helyezést elérők számára ez esetenként akár komoly bevételt jelenthet - de a másik több száz millió játékos számára ez csak egy hobbi, ami viszi a pénzt.

2014. máj. 7. 21:25
 8/8 anonim ***** válasza:

A kérdésről a következők jutottak eszembe:

Sok ember manapság inkább játékkonzolokat vesz, pl. PS4, XBOX, stb... ...mondván, hogy azt nem kell fejleszteni, mint a PC-t...

Erre én: "Hááát figyelj, én kb. 5 évente veszek egy számítógépet, általában nem jellemző hogy közben fejleszteném, de előfordulhat. Viszont te hány évente cserélsz játékkonzolt? ...és mennyi pénzért veszel hozzá játékokat???"

Erre a reakció: "...tényleg, ezen nem is gondolkoztam el..."

Szóval mókás...

Tehát ha a gépet játékon kívül másra is használod, amiből esetleg pénzed is származik..., vagy csak egyszerűen szórakoztat, akkor az ára az örömökben fizetődik vissza... :-)

Nem olyan régen vettem gépet, fél év alatt kb 15 000 Ft-ot buktam rajta, de ez is úgy változik, mint az időjárás, pl. volt amikor ugyanazt sokkal drágábban tudtam volna megvenni, tehát pozitív-ban voltam!

2014. máj. 8. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!